Fotografie: Tips!

Even die actiefoto’s zat? Ga voor headcovers!

Niet origineel? Nee, natuurlijk niet. Ik ben heus niet de enige die headcovers op de foto zet. Maar ik betrap mezelf er steeds op dat ik ook tijdens spannende toernooien en zelfs tijdens de ontknoping het niet kan laten om die gekleurde creaties vast te leggen. Waarom? Gewoon, omdat ik dat soort details nou eenmaal leuk vind.
Sommige headcovers zijn wereldberoemd, andere zijn nationaal beroemd en weer andere headcovers zullen nooit de top halen. Wat maakt het uit? Voor de meeste spelers heeft die kopbeschermer gewoon emotionele waarde. Zo zit de ‘ladybird’ van Padraig Harrington al jaren in de tas van de Ier, want hij kreeg deze van zijn zoon Paddy.

Rory houdt gewoon van honden

De hond van Rory McIlroy herinnert de beste golfer van de wereld aan de Sint-Bernhardhond die hij vroeger had en hij is gewoon gek op honden. Joost Luiten had in 2015 Oenny© in zijn tas zitten om aan te tonen dat hij achter het goede werk van Unicef staat.

Kijk bij het eerstvolgende toernooi dat je bezoekt eens in de tas van de spelers/speelsters. Zie je een leuke headcover, vraag dan eens aan de eigenaar of aan zijn/haar caddy of achter die headcover nog een leuk verhaal schuil gaat. De reacties zijn vaak erg leuk, ook spelers zijn die actiefoto’s wel eens zat.

Headcovers Monsters van Maurice AllenHeadcovers Virginie Lagoutte-ClementHeadcover Goofy van Miles TunnicliffHeadcover Hond van Rory McIlroyHeadcover KameelHeadcover Ladybird van Padraig HarringtonHeadcover PopeyeHeadcover Oenny van Joost LuitenHeadcover DevilHeadcover Cas van Robert-Jan DerksenHeadcover Dino van Simon Dyson
Maui Jim Sunglasses Maui Jim Sunglasses
Back to top button
error: