Nederland golfSpanje golfZuid-Afrika golfZuid-Afrika Travel

Portfolio – 18 pagina’s in Golfers Magazine

Trots!

Een nieuw record kan ik wel zeggen. In Golfers Magazine 8 van okt/nov 2016 beslaan mijn foto’s maar liefst 18 pagina’s van dit grootste golfmagazine van Nederland! Het begint met en spread op pagina 10 en 11 met de overzichtsfoto na de winnende putt van Joost Luiten op het KLM Open op The Dutch. De foto geef een mooi beeld van de green van hole 18, van het clubhuis maar vooral ook van de juichende menigte bij deze unieke prestatie van Joost. De foto werd genomen met een telescopische fotomast.

Op pagina 42 t/m 47 begeleiden mijn foto’s het verhaal ‘5 Sterren aan de Costa Blanca’ van redacteur Foeke Collet. In temperaturen van rond de 30 graden wisten we daar toch uitstekend te genieten op de prachtige golfbanen van La Sella, El Saler en La Galiana.

De pagina’s 130 t/m 139 zijn gevuld met het verhaal van redacteur Martijn Paehlig over de onvergetelijke golfreis naar City of Tshwane. In slechts vier dagen tijd en met een bomvol programma vielen we van de ene verbazing in de andere. De camera stond geen moment stil dus ook bij dit artikel zijn mijn foto’s op elke pagina te zien.

Zelf schreef ik over deze reis een artikel van twee grote pagina’s voor Regio Golf Magazine.

Fotogalerij City of Tshwane: galerij.tribute2golf.nl

Back to top button
error: