Frankrijk golf

Le Touquet Golf Resort in een nieuw jasje

Stijlvol nieuw met een vleugje historie

Bij Le Touquet Golf Resort, met het karaktervolle herenhuis Le Manoir gekozen als beste golfhotel van Frankrijk*, is de laatste fase van een lang investeringsprogramma aangekondigd. Verbeteringen en vernieuwingen van het interieur van de onderkomens op het resort en de linksbaan Le Mer zijn de laatste stappen.

De focus ligt eerst op de bungalowkamers. Het nieuwe interieur is geïnspireerd op een maritiem thema waarbij zachte wittinten, bruin en blauw door grote ramen belicht worden. Deze sjieke look sluit nu perfect bij de stijl van het hotel, het restaurant, de bar en de ontvangstruimte die allemaal al in 2018 werden gerenoveerd. 

Volgens interieurontwerpster Stéphanie Cayet is de transformatie van de oude inrichting uit de 20ste eeuw naar een modern boetiekhotel geslaagd: ‘We hebben nu een elegant en moderne inrichting waarbij het oude karakter en de originele charme die bij het Manoir Hotel horen behouden is gebleven.’

Binnenkort wordt een groot aantal van de slaapkamers van het Manoir Hotel, gebouwd in 1911, aangepakt worden. Verder hoort bij dit miljoenenproject het verbeteren van beste linksbaan van Frankrijk (volgens Golf World magazine (UK)), La Mer, te beginnen met de greens. 

Kijk voor meer informatie over Le Touquet Golf Resort op: www.letouquetgolfresort.com/en


* volgens Today’s Golfer Travel Awards

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: