Golf eventsWales golf

International Golf Travel Market 2020 naar Wales

Een primeur in het Verenigd Koninkrijk

Wales zal van 26 tot 29 oktober 2020 gastheer zijn van de International Golf Travel Market (IGTM). Dit wordt de eerste keer dat het wereldwijde evenement voor de golf- en reisindustrie in het Verenigd Koninkrijk zal plaatsvinden. Wales is een geweldige golfbestemming met een prachtig landschap en volop keus aan golfbanen: meer dan 200 banen in een land dat van noord naar zuid slechts 274 kilometer lang is! 

Ryder Cup 2010

Het evenement biedt volop netwerkmogelijkheden voor professionals uit de golf- en reisindustrie waaronder media, golfexploitanten, golflocaties en golfreisagenten (buyers & sellers). De IGTM 2020 valt samen met het 10-jarig jubileum van de Ryder Cup die in 2010 op de Twenty Ten Course van het befaamde Celtic Manor Resort werd gespeeld, een van de meest memorabele golfmomenten van Wales. In 2020 staat Wales bovendien in het teken van ‘Year of the Outdoors’, en worden de mogelijkheden op het gebied van buitenactiviteiten, sport, activiteit, avontuur en cultuur gevierd.

Eluned Morgan, minister van International Relations and Welsh Language, zegt over de IGTM: ‘Ik ben verheugd dat Wales volgend jaar gastheer zal zijn van dit invloedrijke evenement. IGTM biedt de gelegenheid om bezoekers kennis te laten maken met onze eersteklas gastvrijheid en om Wales te presenteren als een fantastische bestemming voor golf- en zakelijke evenementen.’

Logo IGTMDe driedaagse IGTM vindt plaats in de 4.000 m² grote hal van het International Convention Centre Wales (ICC Wales). De opening en afsluiting van het evenement vinden plaats in het Celtic Manor Resort. Het bijbehorende golftoernooi voor deelnemers van de IGTM presenteert de grote verscheidenheid aan kampioenschapsbanen, gezamenlijk georganiseerd door Celtic Manor, The Vale Resort, Marriott St Pierre en Royal Porthcawl. Laatstgenoemde werd onlangs aangekondigd als locatie voor het 2021 AIG Women’s British Open.

Wales is een paradijs voor golfers

Langland Bay Golf Club ©Keith Morris
Langland Bay Golf Club ©Keith Morris

Er is voor ieder wat wils in Wales. Speel op wereldberoemde banen, zoals bij het Celtic Manor Resort waar de Ryder Cup plaatsvond, de Conwy Golf Club die gekwalificeerd is door The Open, of bij Royal Porthcawl waar de Senior Open Championships werden gehouden. Of ga lekker voor een van die andere 200 golfbanen in het westen van Groot-Brittannië.

Kijk voor meer informatie over golfen in Wales op OntdekWales.nl en VisitWales.com.

Kijk voor meer informatie over de IGTM op www.igtmarket.com

Bron
Zapper PR

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: