Australië TravelNieuw-Zeeland Travel

Vanaf 18 jaar met camper door Australië en Nieuw-Zeeland

Rijd, stop en overnacht waar en wanneer jij wilt

Ben je pas 18 en wil je lekker met en camper door Australië of Nieuw-Zeeland toeren? Huur dan via  Worldwide Campers de bekende camperbusjes van Travellers Autobarn – opgericht door en voor backpackers. Vaarwel ‘Young Drivers Fee’!

Vanaf 18 jaar!

Wild langs de weg in Australi‘ë: kangoeroes
Wild langs de weg in Australi‘ë: kangoeroes

Camperhuur in het buitenland is meestal pas mogelijk vanaf 21 jaar of ouder. Bij Travellers Autobarn is dit jaar de leeftijdsgrens voor camperverhuur in Australië en Nieuw-Zeeland verlaagd naar 18 jaar. Travellers Autobarn is opgericht voor en door backpackers en budgetreizigers. Er wordt geen ‘young drivers fee’ gerekend en je rijdt een ongelimiteerd aantal kilometers zonder extra kosten. Handig voor landen waar zoveel te zien is. De compacte camperbusjes zijn geschikt van twee tot vier personen, ideaal voor jonge stellen en vriendengroepjes. Waar wachten jullie nog op? Boek nu via Worldwide Campers >.

 

Jij bepaalt de reis

Reizen met je eigen camper door Australië en Nieuw-Zeeland is misschien wel de leukste manier en meest ontspannen manier om deze prachtige landen te ontdekken. Je rijdt, stopt en overnacht waar en wanneer jij wilt. Het westen van Australië staat bekend om de natuur en de prachtige kust. Een bekende en indrukwekkende rondreis met de camper gaat vanaf Perth naar het noordelijk gelegen Exmouth. Je rijdt langs de kust en komt onder meer langs het Rottnest Island, Kalibarri National Park, de dolfijnen bij Monki Mia, Coral bay en andere indrukwekkende bezienswaardigheden.

Sydney Opera House
Sydney Opera House

Gratis app voor navigatie

Reizigers die een camperbus van Travellers Autobarn huren krijgen een gratis app die navigeert naar de omliggende campings, publieke toiletten, benzinestations en bezienswaardigheden. Daarnaast biedt de app gratis camp grounds aan en krijg je standaard 10% korting op caravan parks. Houd er rekening mee dat je voor een goedwerkende app meestal wel een dataverbinding nodig hebt.

Van A naar Australië

Logo Travellers AutobarnEen veel gekozen ophaallocatie voor de campers van Travellers Autobarn in Australië is de westelijke stad Perth. Dagelijks vliegen hier verschillende vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel naartoe. Na het landen op het vliegveld van Perth kun je gelijk de camper ophalen wat bij andere camperverhuurders lang niet altijd mogelijk is. De verhuurlocatie ligt op slechts 9,6 km van de luchthaven. Travellers Autobarn heeft naast Perth ook de verhuurlocaties Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney en Melbourne. In Nieuw-Zeeland zijn er verhuurlocaties in Auckland en Christchurch.

Links  

Wordwide Campers: www.worldwidecampers.com

Logo WorldWide CampersWorldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika, Azië en Zuid-Amerika. 

Traveller Autobarn Australië: www.travellers-autobarn.com.au

Traveller Autobarn Nieuw-Zeeland: www.travellers-autobarn.co.nz

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: