Thailand golf

Gratis golfen in Thailand? Gewoon goed zoeken!

Hoe een afzwaaier goed is voor je bedrijf

Het is nooit leuk een goede golfbal te kwijt te raken tijdens een ronde, maar de Amerikaan Mark Siegel wist dit verlies eenvoudig om te zetten in bekendheid voor zijn bedrijf. Siegel, CEO van een van de bekendste (inbound) golf touroperators in Azië, Golfasian, belooft met tekst op zijn golfballen een beloning aan de eerlijke vinder. Wie de gevonden bal echt terugbezorgt bij de oorspronkelijke eigenaar kan rekenen op een gratis ronde golf op een golfbaan in Thailand. 

De tekst ‘For reward return to www.golfasian.com’ heeft inmiddels al vijf eerlijke golfers gelukkig gemaakt. ‘Wat begon als een grapje’, zegt Siegel, ‘is inmiddels een leuk marketinginitiatief gebleken. We horen steeds vaker dat mensen hopen op het vinden van zo’n golfbal op een golfbaan ergens in Azië.’ De kans dat dit gebeurt is redelijk groot: Mark Siegel probeert alle banen die Golfasian aanbiedt zelf te spelen en hij speelt ongeveer vier ronden per week. Dus ben je in Azië aan het golfen, verlaat dan ook eens die fairway!

Golfasian werd in 1997 opgericht in Bangkok en is nu een bedrijf met meer dan 100 vaste medewerkers in Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Maleisië en Singapore. Het afgelopen jaar werden golfreizen voor 15.000 golfvakantiegangers verzorgd.

www.golfasian.com

Maui Jim Sunglasses Maui Jim Sunglasses
Back to top button
error: