Spanje golf

Empordà Golf in een nieuw jasje

36 holes genieten aan de Costa Brava

Na zes maanden grondig renoveren is op 1 juli 2020 Hotel Empordà Golf heropend. De vernieuwing is onderdeel van een groot project dat het nieuwe managementteam in gang heeft gezet.

Het interieur van het hotel met 86 kamers is gemoderniseerd door het designteam van LaGranja. Alle overige faciliteiten bij Empordà Golf zullen eveneens een flinke upgrade krijgen, alsmede de twee 18-holes golfbanen aan de Costa Brava.

Nieuwe, moderne start

Volgens Miguel Girbés, general manager van het Empordà Golf Resort, betekent de heropening van het hotel de start van een nieuw en modern tijdperk van het resort: ‘Het is voor iedereen uiteraard een moeilijke periode geweest de laatste maanden, dus het is fantastisch om deze vernieuwingen nu met onze gasten te kunnen delen. Het nieuwe interieur geeft het hotel een compleet nieuwe uitstraling en gevoel. Ik heb er alle vertrouwen in dat het nieuwe concept van de restaurants, van Vicenç Fajardo, een enorm succes zal worden bij alle bezoekers.’

Naast het hotel krijgen de twee 18-holes golfbanen ook flinke upgrade: alle bunkers worden zorgvuldig verbeterd volgens de ‘Better Billy Bunker’-methode , bepaalde bomen die het spel in de weg stonden zullen het veld ruimen en met het nieuwe greenkeeping-materiaal zullen de tees, greens en fairways nog beter gemaakt worden. Ook het clubhuis en de pro shop zijn vernieuwd en gemoderniseerd.

Nieuw management

Eerder dit jaar werd een nieuw team bij Empordà aangesteld. General manager Miguel Girbés, met een bak aan ervaring in de golfmarkt, werkte onder meer bij Finca Cortesin en PGA Catalunya. De nieuwe sales manager Anna Ciuarana en digital marketing manager Carles Pintiado gaan zorgen voor de cijfers en de bekendheid van het resort terwijl Ferran Palau als director of golf met hoofd-greenkeeper Adrian Gonzalez zorgen voor de perfecte golfbeleving. Het nieuwe hotel staat onder leiding van hotelmanager Nuria Font en chefkok Vicenç Fajardo zet daar een nieuw restaurant op.

Over Empordà Golf Resort

Empordà Golf Resort ligt op slechts 30 minuten rijen van Girona, in het hart van de populaire vakantieregio Costa Brava region. De stranden en de historische middeleeuwse dorpjes liggen op slechts 5 minuten van het resort. Empordà heeft twee 18-holes golfbanen met beiden een uniek karakter: Empordà Links and Empordà Forest. Beide banen werden ontworpen door Robert von Hagge.

www.empordagolf.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: