Portugal golf

Met de scooter over Quinta da Marinha

Stoer, snel en nooit meer ruzie over wie er rijdt

Met de aanschaf van een groot aantal elektrische golf bikes (scooters) is het Onyria Quinta da Marinha Hotel in het Portugese Cascais een van de eerste hotels in het land met dit eenpersoons alternatief voor de traditionele golfbuggy.

Met de aanschaf van de nieuwe vloot scooters beantwoordde Quinta da Marinha de enorme vraag vanuit spelers nadat de ‘Green Ride’-bikes voorzichtig aan het begin van de zomer werden geïntroduceerd. 

Sales director van het hotel, João Pinto Coelho, is enorm blij met de feedback van de eerste gebruikers: ‘Iedereen is enthousiast. Het rijden met de scooter is niet alleen heel leuk, maar een ronde golf wordt ook nog eens veel sneller. Een buggy is geweldig, maar als je de buggy deelt en jouw bal ligt aan de andere kant van de fairway dan de bal van je maatje, dan vertraagt dat je ronde. Met de scooters kiest iedereen zijn eigen pad.’
Je betaalt voor een scooter ongeveer 20 euro voor een ronde van 18 holes. 

Het Onyria Quinta da Marinha Hotel vierde dit jaar de 20ste verjaardag in stijl met een enorme algehele update ter waarde van 5 miljoen euro. Het hotel ligt op 30 minuten rijden van Lissabon in de badplaats Cascais en staat in de portfolio van ‘Great Hotels of the World‘. De 18-holes par-71 golfbaan, ontworpen door Robert Trent Jones, heeft prachtige uitzichten over de Atlantische Oceaan en de bergen van Sintra.

www.quintadamarinha.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: