Golf eventsGOLFNIEUWS

Data KLM Open 2021 bekend

Fraai tussen Wentworth en Ryder Cup

 

Het KLM Open 2021 zal van 16 tot en met 19 september 2021 gespeeld worden op Bernardus Golf in Cromvoirt. Het toernooi valt daarmee precies tussen het grote BMW PGA Championship op Wentworth en de nog grotere Ryder Cup op Whistling Straits, USA.

Met de gunstige plaatsing op de kalender van European Tour is de kans groot dat veel toppers de oversteek van Engeland naar Nederland zullen maken. Uiteraard is het te hopen dat tegen die tijd sportevenementen van deze omvang weer doorgang kunnen vinden. Het KLM Open wordt nu voor de eerste keer gespeeld op de baan van Bernardus Golf in Cromvoirt.

‘Het was een teleurstelling dat het KLM Open 2020 moest worden afgelast, maar de redenen hiervoor zijn bekend en begrijpelijk,’ zegt toernooidirecteur Daan Slooter. ‘Voor komend jaar doen we er met alle betrokken partijen alles aan om de top van de Europese Tour en de beste nationale talenten te laten schitteren in Nederland.  We gaan ervanuit dat het in september 2021 weer mogelijk is, om een succesvol en aantrekkelijk toernooi te organiseren. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende maatregelen.’

Over het KLM Open

Het KLM Open wordt in 2021, 2022 en 2023 gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt. De 101ste editie van het KLM Open vindt plaats van 16 tot en met 19 september 2021. Het KLM Open is een van de oudste toernooien van de European Tour en wordt sinds 2004 georganiseerd door TIG Sports en ondersteund door de partners KLM en ING Private Banking.

>>> Bekijk alle details in onze kalender

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: