Amateurgolf NLGolf eventsGOLFNIEUWS
Trending

Lauswolt Open: 7 t/m 9 mei 2021

Professionals vs amateurs

In 2021 wordt het Lauswolt Open naar een nog hoger niveau gebracht. De wedstrijd wordt uitgebreid naar drie ronden van 18 holes voor zowel dames als heren. Op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021* strijdt het volledige deelnemersveld om een plek in de finaleronde op zondag 9 mei.

Bij het Lauswolt Open nemen golfprofessionals het op tegen de beste amateurs van Nederland, zowel bij de dames als bij de heren. De 39 beste mannen en de 18 beste vrouwen plus iedereen binnen 10 slagen van de leiders halen de CUT en kunnen aanspraak maken op de prijzen. (max. hcp dames = 8.0 / max. hcp heren = 6.0)

Buiten de eer van de overwinning, wordt er gestreden om het prijzengeld voor de pro’s en mooie prijzen voor de amateurs. Door de uitbreiding naar 54 holes kunnen amateurs WAGR-punten verdienen voor de wereldranglijst.

>>> Bekijk alle details in onze kalender

 

Maui Jim Sunglasses Maui Jim Sunglasses

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: