Verenigde Arabische Emiraten Travel

Nieuwe klasse Premium Economy in A380 van Emirates

Nu al tussen Dubai en Londen

De toch al indrukwekkende en superluxe A380 van Emirates heeft een flinke metamorfose ondergaan. Naast verfraaiingen en verbeteringen aan de First en Business klassen is er een nieuwe klasse toegevoegd: Premium Economy.

Terwijl veel luchtvaartmaatschappijen aan het bezuinigen zijn investeert Emirates in verbeteringen en extra’s die gecombineerd worden met de benodigde aanpassingen die door de coronapandemie geboren zijn. De eerste aangepaste A380 rolde onlangs uit de fabriek in Hamburg en ook de overige 5 bestelde Airbus A380’s voor 2021 en 2022 zullen worden voorzien van de nieuwe Premium Economy klasse. De stoelen van de nieuwe klasse zullen ook  worden geplaatst in enkele van de Boeing 777X’s die de vloot in 2023 zullen versterken.

 
Grote touchscreens in Premium Economy
Grote eettafel in Premium Economy
De leren stoelen in Premium Economy
Ondersteuning voor de benen
Bar in de A380
Grote touchscreens in Premium Economy
Grote eettafel in Premium Economy
De leren stoelen in Premium Economy
Ondersteuning voor de benen
Bar in de A380
previous arrow
next arrow
Grote touchscreens in Premium Economy
Grote eettafel in Premium Economy
De leren stoelen in Premium Economy
Ondersteuning voor de benen
Bar in de A380
previous arrow
next arrow

Premium Economy: comfort en veel ruimte

De cabine met Premium Economy bestaat uit 56 stoelen in een 2-4-2 opstelling. Met bijna 102 centimeter beenruimte, lichtgekleurde leren stoelen van 50 cm breed en een rugleuning die nog 20 cm achterover kan zullen ook de langere reizigers ruim kunnen zitten. De hoofdsteunen kunnen in 6 richtingen worden versteld en je benen en voeten worden heerlijk ondersteund. Elke stoel is bovendien voorzien van een 13.3 inch kleurenscherm voor digitaal entertainment, een ruime eettafel en een extra tafeltje voor drankjes.

Over Emirates

Emirates begon in 1985 met slechts twee vliegtuigen. Tegenwoordig vliegt de grootste vloot van Airbus A380’s en Boeing 777’s ter wereld naar en vanaf de Emirates hub in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Stiptheid, vriendelijkheid, comfort en luxe staan hoog in het vaandel.

www.emirates.com

Een Airbus A380 van Emirates
Een Airbus A380 van Emirates
Back to top button
error: