Portugal golfRyder Cup

Beleef de Ryder Cup vanuit Portugal

Orizonte Lisbon Golf biedt unieke golfpakketten in september

Golfen in Portugal is sowieso een feest, maar na het golfen live de Ryder Cup volgen maakt je golftrip nog veel mooier. Om dat voor reislustige golfers te regelen heeft Orizonte Lisbon Golf, de belangrijkste Golf Management Company van Portugal, enkele fraaie golfpakketten samengesteld.

Er zijn twee varianten te boeken van 23 t/m 26 september 2021, met keuze uit drie overnachtingen inclusief ontbijt in het 4-sterren Sana Sesimbra Hotel of in het onlangs geopende Aroeira Lisbon Hotel, dat een van de sjiekste en modernste nieuwe hotels van de Portugese hoofdstad is. Uiteraard is in beide hotels de Ryder Cup live te volgen.

Het Sana Sesimbra pakket (vanaf €399 per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer) bestaat uit drie ronden golf. Twee op de banen van Aroeira Golf Resort: Aroeira Pines Classic (2x host Portugees Open) en Aroeira Challenge een ronde op Quinta do Peru Golf & Country Club. De ballen op de driving range zijn inbegrepen en je krijgt 50 procent korting op de huur van een buggy. Verder is 1x diner inbegrepen. Boek je dit pakket als groep, dan is het pakket voor de achtste persoon gratis.

Aroeira Pines Classic - hole 11
Aroeira Pines Classic – hole 11
Aroeira Challenge - hole 18
Aroeira Challenge – hole 18

Kies je voor het pakket met overnachtingen in het Aroeira Lisbon Hotel (vanaf €499 per persoon) dan speel je 2 x 18 holes op Aroeira Pines Classic (2x host Portugees Open) en 18 holes op Aroeira Challenge. Twee diners zijn inbegrepen en je krijgt een avond 50 procent korting op bier en wijn tijdens happy hour.

Voor boekingen mail je naar booking@orizontegolf.com of bezoek de website: www.orizontegolf.com

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: