GOLFGolf eventsGOLFNIEUWS

Schott wint FaberExposize Gelpenberg Open 2021

Pro Golf Tour vol lof over De Gelpenberg

Frederik Schott uit Duitsland heeft het FaberExposize Gelpenberg Open 2021 gewonnen, een toernooi van de Pro Golf Tour, de opmaat voor de Challenge Tour. De 20-jarige Schott bleef Portugees Tomas Gouveia met -10 net een slag voor. Felix Schulz uit Oostenrijk werd derde. Beste amateur werd Dario Antonisse, die als vierde eindigde. Een mooi resultaat nadat hij vorig seizoen lang buitenspel stond na een schouderoperatie. Dario won eerder in het jaar de Twente Cup en zal binnenkort de overstap naar professional maken.
Bekijk de volledige uitslag

Dario Antonisse (NED)
Dario Antonisse (NED)

Voor De Gelpenberg was dit toernooi een prachtige internationale promotie. Toernooidirecteur Simon Bowler sprak vol lof over de organisatie en ook Matthias Roth van hoofdsponsor FaberExposize gaf aan graag met de Pro Golf Tour terug te keren naar Aalden. Alle spelers roemden de conditie en opzet van de golfbaan en vonden vooral de snelle greens van grote klasse.

Bekijk en download een deel van de door Tribute2Sports gemaakte foto’s op pics.tribute2sports.nl. Hieronder een slideshow als voorproefje:


;

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: