Amateurgolf NLGolf eventsGOLFNIEUWS
Trending

Lauswolt Open UPDATE: nu 14 en 15 mei 2022

Professionals vs amateurs op Friese Lauswolt

Het Lauswolt Open kon in 2020 en 2021 helaas niet worden gespeeld, maar 2022 wordt het jaar van alweer de vijfde editie van dit toptoernooi voor amateurs en professionals. Op 14 en 15 mei 2022 nemen nemen golfprofessionals het op tegen de beste amateurs van Nederland, zowel bij de dames als bij de heren. Vrijdag 13 mei staat er nog een Pro-Am op het programma, zaterdag wordt er voor er alle deelnemers een BBQ georganiseerd.

Buiten de eer van de overwinning over 36 holes wordt er gestreden om prijzengeld en een wildcard voor het Dutch Open 2022 voor de pro’s en mooie prijzen voor de amateurs. Dan is er nog de onderliggende competitie die de spanning verhoogt: winnen de pro’s of de amateurs? In 2019 was het Lauswolt Open het hoogst gedoteerde PGA-Hollandtoernooi. Ralph Miller won de titel bij de heren en Zhen Bontan bij de dames. Dit jaar is het prijzengeld opnieuw verhoogd.

Inschrijven kan via de speciale website van het toernooi: www.lauswoltopen.nl
De sluitingsdatum is 22 april 2022. Voor dames geldt een maximum handicap van 8.0, voor heren is dat 6.0.

>>> Bekijk alle details in onze kalender

Bekijk de foto’s van het Lauswolt Open 2019 op: pics.tribute2sports.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: